Abstract

Resultaat 1–48 van de 91 resultaten wordt getoond

Het gevoel in abstracte schilderijen
Gratis verzending op alle bestellingen!

Abstracte schilderijen geven je de mogelijkheid om zelf iets te zien in het schilderij; je af te vragen wat het schilderij voor jou betekent. Deze schilderijen werken op je gevoel. En abstracte kunstenaars werken ook met hun gevoel; gevoel voor kleur, beweging, compositie, textuur, transparantie, kortom: met heel veel dingen die een schilderij zo interessant maken, dat je er lang naar kan blijven kijken.
Stijlen
Abstracte schilderijen zijn er in vele maten en stijlen. Artdeals heeft deze schilderijen in bruine kleuren, kleurrijke schilderijen, schilderijen met structuur en zonder reliëf. Moderne schilderijen met veel kleur. Of juist in zwart-wit. Schilderijen met cirkels, schilderijen met figuren die op lijken te doemen uit de kleuren van het schilderij.

Met het juiste  schilderij in huis heb je een prachtig statement in huis. En bij Artdeals kun je je schilderij afstemmen op de kleuren in je huis. Onze kunstenaars maken dan een schilderij voor je op maat. Zo kun je bij Artdeals altijd een passend schilderij voor je interieur vinden. Vraag je ook af hoe groot het schilderij moet zijn en of deze vierkant of juist langwerpig moet zijn. Hierdoor komt je schilderij extra tot zijn recht. Neem rustig de tijd om de collectie  van Artdeals door te kijken.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

De waardering van artdeals.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 96 reviews.