Groot, groter grootst

Grote schilderijen koop je uiteraard ook online bij Artdeals.nl. Onze webshop levert kunst vers uit het atelier van onze kunstenaars. Omdat onze schilderijen speciaal voor jou geschilderd worden, heb je altijd keus in het formaat, zo ook in de grote formaten als 100×150 cm, 80×160 cm, 70×140 cm, 120×120 cm en zelfs 150×150 cm!  Een groot schilderij kun je bij ons bestellen door simpelweg de juiste maat te selecteren in de maatvoering.

Met een groot schilderij in huis [of in je bedrijf, zorginstelling of waar dan ook] heb je een echte blikvanger; niet alleen de kleuren komen extra tot hun recht, ook je interieur wordt meteen anders, krijgt meer sfeer en “power”.

Artdeals heeft in elk thema grote schilderijen: van grote abstracte schilderijen, grote kleurrijke schilderijen, schilderijen met dieren, zonder dieren, met dikke dames, of juist schilderijen met bloemen maar dan zonder de kleur rood, Artdeals heeft het schilderij voor jou!

Grote schilderijen houden we bij Artdeals ook graag betaalbaar; een schilderij van 150×150 cm kost slechts €449,-.  Zit het juiste formaat er niet bij, neem dan contact met ons op en we bekijken graag met jou de mogelijkheden. Omdat onze kunstenaars op bestelling bewerken, kun je altijd iets aan laten passen, bv. in kleur. Op deze manier heb je een schilderij wat echt in je interieur past. Zo wordt het schilderij helemaal uniek en helemaal voor en van jou!