Sfeer op het werk

Kunst voor bedrijven, kunst is echt een meerwaarde voor je bedrijf. Een leuk schilderij maakt niet alleen jou blij, maar ook je klanten. Je bedrijf krijgt meer uitstraling en dat wil je graag. Helaas is de meeste kunst best duur en kunst huren brengt veel rompslomp met zich mee, ook voor je personeel. Alles bij elkaar opgeteld is kunst huren ook een prijzige aangelegenheid. Een schilderij kopen kan dan een betere optie zijn. Bij Artdeals heb je al leuke schilderijen in diverse stijlen voor €79,95. Artdeals heeft zelfs leuke reproducties geprint op glas van onze kunstenaars voor €49,95. 

Heb je een saai kantoor, een kledingwinkel met een lege muur? Of werk je op een plek waar wel wat kleur en sfeer aan de muur mag? Neem een kijkje in onze collectie! Artdeals heeft diverse schilderijen, ook in bepaalde thema’s zoals dieren, dikke dames, abstract, familie en mensen om maar wat voorbeelden te noemen.

Omdat Artdeals werkt met eigen kunstenaars, kunnen we altijd een schilderij speciaal voor jouw bedrijf laten maken, of een bestaand schilderij laten aanpassen. Zo heb je altijd een schilderij wat in je bedrijf past, waar jijzelf blij van wordt, maar ook je klanten en personeel!

Uiteraard kunnen we je altijd advies geven omtrent onze collecties.