Schilderij bestellen bij Artdeals gaat makkelijk en simpel vanuit je luie stoel. Artdeals heeft een ruim assortiment schilderijen in diverse stijlen en maten.

Wie zijn we?

Artdeals is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van wanddecoratie en is gevestigd aan de Uitslagsweg 26a, 7556LR te Hengelo OV.

Wat doen we?

Schilderijen en wanddecoratie verkopen van onze kunstenaars.

Artdeals werkt met een vaste groep kunstenaars die voor ons schilderijen maken. De kunstenaars hebben diverse achtergrond, zoals kunstacademie of DEVA, CIBAP. Hierdoor hebben ze echte vakkennis en belangrijk: passie voor hun vak. Vanuit hun ateliers te Hengelo werken ze voor jou op bestelling.

Daarnaast verkopen we ook glasprints, posters; alles om je interieur meer sfeer te geven, op het gebied van muurdecoratie

Kwaliteit

Artdeals heeft kwalitatieve goede canvasdoeken, onze kunstenaars maken gebruik van hoogstaande, lichtechte verf van Europese fabrikanten. Hierdoor verkleurt het schilderij niet en trekt het canvasdoek niet krom.

Onze glasprints zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met ophangsysteem.

Wat zijn de levertijden?

Voor de schilderijen die op bestelling worden geschilderd geldt een levertijd van 2 weken. Onze kunstenaars zijn in die tussentijd druk om voor jou een prachtig schilderij te maken. Mocht het om bepaalde redenen later worden dan houden we jou uiteraard op de hoogte.

Schilderijen uit de Sale! zijn direct leverbaar. Mocht je toch je schilderij eerder willen hebben, bv omdat het een cadeau is, neem contact met ons op, we kijken dan wat er mogelijk is om het schilderij op tijd bij jou te krijgen.

Voor onze andere producten geldt een levertijd van 2 weken.

Betaalmethodes

Betalingen gaan via Sisow; deze regelt het betalingsverkeer via Paypal, Ideal en een overboeking per bank. Als een betaling via Sisow verloopt zie je dit op je rekening als “Er is geld bij u afgeschreven door Stichting Sisow”. Het betalen gaat op veilige wijze, wat inhoudt dat we geen gegevens van jou opslaan. Voor al deze betaalmethodes worden geen kosten in rekening gebracht. Meer informatie over Sisow vind je op de site van Sisow.

Omdat we werken met producten die speciaal voor jou op bestelling worden gemaakt, hebben we geen achteraf betalen methode.

iDEAL

ideal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, etc. Ideal wordt aangeboden door je eigen bank via het internetbankieren. Meer informatie vind je op de site van Ideal, of bij je eigen bank.

Paypal

Met PayPal kan je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay. Meer informatie vind je op de site van Paypal zelf.

 

Overboeking

Wanneer je gebruik maakt van een overboeking zal je een mail van ons ontvangen. Zodra de betaling hiervan bij ons binnen is zullen wij dit aan jou zodat de bestelling verder automatisch wordt bijgewerkt. Deze overboeking gaat ook via Sisow.

 

Verzendmethoden en kosten

Wij verzenden onze producten per koeriersdienst. Je krijgt van ons bericht [evt met track en trace] wanneer je bestelling wordt verzonden. Mocht je niet thuis zijn dan komt de koeriersdienst een dag later, anders krijg je een bericht waar je je bestelling kan afhalen. Heb je een probleem met de bezorging? Laat het ons weten, dan lossen wij het voor je op. Voor al onze producten geldt ‘gratis verzending’.

Retour en herroepingsrecht.

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@artdeals.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor schilderijen die speciaal voor je gemaakt zijn én die zo zijn aangepast naar je wensen maken wij een uitzondering mbt het retourneren. Dit geldt niet voor de schilderijen die je bij ons besteld en die op onze site staan. Bij een schilderij die zo aangepast is naar jouw wensen, zullen we ook altijd eerst een foto naar je sturen, zodat je altijd je wensen/opmerkingen aan ons kenbaar kan maken.

Verpakking

Onze producten willen we natuurlijk op de beste manier verzenden!  Daarom kiezen we ervoor voor de kleine producten deze in een doos te laten verzenden, voor de grote producten zullen deze in een verpakking worden verzonden. Glasprints worden altijd stevig ingepakt in een speciale verpakking. Om te retourneren adviseren we je de verpakking te bewaren! Dit om eventuele schade van het verzenden zoveel mogelijk te voorkomen.

Levertijden

Omdat de meeste van onze producten speciaal voor jou worden gemaakt, is de levertijd 2 weken. Wij proberen natuurlijk om het product zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Doordat we op bestelling werken houden we zowel de kwaliteit hoog én de prijs zo laag mogelijk. Ook zorgt dit ervoor dat we zo min mogelijk ‘waste’ hebben. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Vragen?

Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via de chatfunctie op de site of via de mail: info@artdeals.nl.