Een dansje wagen

Vanaf 210.00

Schilderij Dikke Dames

Schilderij met Dikke Dames. Onze kunstenaar heeft de dikke dames opgezet in felle kleuren, de stijl en toets van de kunstenaar is los en vlot. Dit schilderij is een echte eyecatcher voor je muur!

Wissen
Speciaal voor jou gemaakt
Gratis verzending vanaf € 99,95
Ambachtelijke kwaliteit
Binnen 14 dagen thuis
Webwinkel keurmerk

Beschrijving

Schilderij Een dansje wagen

Schilderij met vrolijke dames. Bij Artdeals koop je betaalbare schilderijen in diverse stijlen, maten en uitvoeringen. Van schilderijen met een rustige en landelijke uitstraling tot aan vrolijke en kleurrijke kunst voor je saaie muur! Ook voor cadeaus en andere muurdecoratie ben je bij Artdeals aan het goede adres!

Artdeals werkt met kunstenaars die in opdracht schilderijen maken voor JOU. Hierdoor kun je ook kleine wijzigingen op het bestaande ontwerp aan ons doorgeven. Onze kunstenaars werken met veel passie en liefde voor hun werk aan je schilderij. Ze hebben allemaal gedegen kennis van hun vak, kennen de verf, maken zelf de ontwerpen en schetsen voor hun schilderijen. Omdat het schilderij op bestelling wordt geschilderd, kun je altijd kleine aanpassingen bv in kleur aan ons doorgeven. Je schilderij wordt zo altijd uniek. De kunstenaars van Fiore gaan graag voor jou aan de slag.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Extra informatie

Maat

60x120cm, 70x140cm, 80x160cm